Art Camp 2021

Art Camp, vă invită ca începând din această vară să vă alăturați comunității Nori Călători , a celor care fac din artă un mod prin care viața capătă sens prin culoare


Perioadele de desfășurare a taberelor

14-17.06.2021 Cheile Râșnoavei

21-24.06. 2021 Cheile Râșnoavei

28.06-01.07.2021 Costinești

Grupul va fi alcătuit din 8-10 persoane, astfel încât să ne putem desfășura atelierele și activitățile conexe în condiții de siguranță, iar pentru interacțiunile dintre toți care vor participa la atelier, vom folosi cu toții măștile care încă sunt obligatorii în anumite condiții.

Fiecare persoană participantă va respecta păstrarea igienei specifice protecției împotriva coronavirusului, a normelor de comportament conform reglementărilor impuse de către autorități în spațiul de cazare și de lucru.

Fiecare persoană înțelege că răspunderea privind păstrarea siguranței medicale personale îi revine în totalitate și își asumă participarea la Art Camp.

Înscrierea și plata

Locurile se vor ocupa în ordinea în care se vor primi înscrierile. Participarea în tabără presupune și acordul participanților privind postarea ulterioară a fotografiilor în scopul promovării activităților desfășurate în tabără. Acceptarea acestor condiții ține loc de contract și se face implicit de către participanți odată cu trimiterea formularului de înscriere și plata costurilor aferente taberei.

Anularea participării

În cazul în care nu mai puteți participa în tabără din momentul achitării totale, vă rugăm să ne anunțați telefonic, cât mai repede, astfel ca această situație să nu schimbe bunul mers al lucrurilor, în caz contrar, se va percepe o taxă, acoperitoare cheltuielilor avansate de către organizator, din suma plătită.

Preț

Suma de 660 ron, reprezintă cazarea ( un loc în cameră cu pat dublu) și accesul la toate atelierele tematice din cadrul taberei.

Pentru activitățile extra (drumeții cu ghidaj) se percep taxe suplimentare .

Prețul nu include transportul până la cazare, aceasta revine fiecărui participant în parte.

Dacă, din diverse motive, cineva nu își poate asigura transportul, în fișa de înscriere face această mențiune, pentru ca noi să putem găsi o soluție în timp util.Locația unde vom desfășurare taberele

  1. Vilă de 3 *** unde ne vom desfășura taberele este localizată în zona Cheișoara, o poieniță înconjurată de munți, situată la doar 4 km de Cheile Râșnoavei, Râșnov, unde avem parte de gazde prietenoase și prezente în locație permanent. Cazarea se face în camere mobilate în stil modern cu pat dublu, baie proprie, terasă proprie, LED TV. Bucătăria complet utilată ne stă la dispoziîie în regim self-catering sau meniu pregătit de către gazda noastră ( contra cost, în funcție de meniul ales, mic dejun , prânz și cină) sau se poate comanda on line de la Brașov, există, de asemenea, posibilitatea pentru cei care doresc să își pregătească alimente la grătarul din curte, se poate sta în curte pe șezlonguri, la mese cu umbrele, etc.

Există locuri de parcare pentru mașinile personale, la locație și pe stradă, drumul este asfaltat până la destinația finală.

*(locația se va comunica pe email doar persoanelor înscrise).

2. Vilă de 3*** la Costinești ,situată nu foarte departe de mare, într-o zonă liniștită, camere duble mobilate modern, cu pat matrimonial, baie proprie, terasa, TV LCD și frigider. Bucătaria complet utilată vă stă la dispoziție în regim self-catering. Curtea generoasă cu piscină, șezlonguri, baldachine,4 foișoare, grătar, bucătarie de vară și baie care deservește zona de afară.

Pentru ambele locații, fie că alegeți tabăra la mare sau la munte nu uitați bicicletele, pentru că există multe locuri pe unde să faceți ture în natură.

Sfat! Folosiți hărțile actualizate pentru a ajunge la destinație în condiții optime.Programul pe zile

Atelierele le vom desfășura în spații minunate, potrivite pentru activitățile noastre, luminoase, utilate cu toată logistica de care avem nevoie.


Prima zi

Sosirea în tabără se va face până la ora 15 .00.

După ce toată lumea s-a cazat , ne vom întâlni în locul destinat desfășurării atelierelor, la un ceai sau cafea, după preferințe, să ne cunoaștem.

Vom povesti și ne vom lăsa antrenați într-o atmosferă de vacanță.

Apoi, ieșim puțin în recunoașterea zonei , iar la ora 18.00 întâlnirea la atelier până la ora 19.30.

Tema: Construcția tabloului , Peisaj

A doua zi

După micul dejun, continuăm treaba , de la ora 11.00 ,până la masa de prânz, apoi program de voie, iar de la ora 18.00 ne întâlnim la atelier până în jurul orei 19.30.

A treia zi

Întâlnire la ora ora 11.00 la atelier, după micul dejun, până la ora 12.30.

Tema: Pictură abstractă

Apoi, după prânz program de voie.

De la ora 18.00 -19.30 ne întâlnim tot la atelier, apoi cina.

A patra zi

După micul dejun, ne adunăm în atelier pentru încheiere taberei și să povestim care au fost impresiile lăsate de participarea la activitățile din tabără fiecărui participant în parte.


Vă așteptăm, echipa Nori Călători!


 


Nume
Telefon
Email
Mesaj

Va rugam completati codul cod nou


TRIMITE MESAJUL