Open main menu

​ 0720482176

Cosul meu Contul meu Creeaza cont Login cont
Cani din portelan pictate manual
Pret: 65.00 RON
Office one plant Vas decorativ, patina crom pentru o planta naturala - Office one PlantMaterial: CeramicaDimensiune: vas: D 12 cm, H 15 cmPlanta este de mici dimensiuni, se replanteaza cand inaltimea acesteia depaseste pe cea a vasului. Ingrijire: Se pulverizeaza, la 2-3 zile, cu apa la temperatura camerei.Personalizare la cerere, pe dimensiune, culoare, planta (pretul poate sa fie diferit fata de cel afisat)Doresti si un scurt mesaj la interior? Lasa-ne mesajul dorit.Termenul de livrare se stabileste la preluarea comenzii si poate varia in functie de complexitate, daca se doreste personalizarea lucrarii. Pentru produsele trimise prin curierat se plateste la livrare valoarea / colet plus taxa transport.Am pregatit pentru voi, participanti la atelierele noastre, surprize placute ce constau in tichete cu reduceri oferite cu drag de partenerii nostri.
Pret: 68.00 RON
Decoratiune din ceramica cu suport din lemn de afin Decoratiune din ceramica cu suport din lemn de afin - lucrat manualDimensiune 50 x25 cmDiverse culori pentru obiectul din ceramica
Pret: 150.00 RON
Decoratiune din lemn cu aplicatii florale din ceramica DECO CU FLORI DIN CERAMICAMaterial: Lemn si ceramicaDimensiuni: diverse lungimi la solicitarile clientilorCulori: diverseTermenul de livrare se stabileste la preluarea comenzii si poate varia in functie de complexitate, daca se doreste personalizarea lucrarii.Pentru produsele trimise prin curierat se plateste la livrare valoarea / colet plus taxa transport.
Pret: 180.00 RON
Decoratiune din lemn cu aplicatii florale din ceramica 2 DECO CU FLORI DIN CERAMICAMaterial: Lemn si ceramicaDimensiuni: diverse lungimi la solicitarile clientilorCulori: diverseTermenul de livrare se stabileste la preluarea comenzii si poate varia in functie de complexitate, daca se doreste personalizarea lucrarii.Pentru produsele trimise prin curierat se plateste la livrare valoarea / colet plus taxa transport.
Pret: 180.00 RON
Masca din ceramica Ceramic maskMaterial: ceramicaDimensiuni: 25-30 cmCulori: multipleRealizata din ceramica si pictata manual, se fixeaza pe perete.Termenul de livrare se stabileste la preluarea comenzii si poate varia in functie de complexitate, daca se doreste personalizarea lucrarii.Pentru produsele trimise prin curierat se plateste la livrare valoarea / colet plus taxa transport.
Pret: 280.00 RON


CERAMICA