Open main menu

​ 0720482176

Cosul meu Contul meu Creeaza cont Login cont
Detalii de livrare

Garantia celor 2 saptamani


Puteti sa returnati produsele cumparate de pe www.noricalatori.ro in termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor, fara a fi nevoiti sa justificati decizia de returnare.


Returul


Returnarea produselor daca produsele returnate sunt noi si nefolosite, insotite de dovada de achizitie (factura fiscala) si daca este posibil cu ambalajul original (bine ambalate si protejate la transport). Daca adresa de preluare se afla in afara razei de acoperire a firmei de curierat Sameday, se va percepe o taxa de kilometrii suplimentari, cea pe care o practica firma transportatoare.


Informatii privind restituirea banilor


Returnarea banilor se face in termen de 14 zile de la data anuntarii deciziei de returnare, in contul bancar oferit de catre client in mailul atasat solicitarii. Produsele trebuie returnate in starea de produs nou si insotite de toate accesoriile (inclusiv feroneria), documentele originale (factura fiscala), bine ambalate si protejate la transport. Daca produsul returnat este deteriorat, are pete, prezinta urme de montaj, uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice, este murdar sau are feroneria lipsa si nu poate fi revandut ca produs nou, se va percepe o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat.
Dorim ca in astfel de situatii sa fim notificati inainte de returnare si impreuna sa stabilim conditiile de acoperire a deteriorarii produse. Apreciem astfel onestitatea clientilor nostri.


Returnarea produselor cu defect


Asadar,daca returnati un produs care prezinta defect de productie sau un defect care a survenit in urma transportului, acesta trebuie sa fie returnat exact in acelasi conditii. Daca produsul returnat prezinta orice alte defecte fara de cele sesizate in formularul de retur (ex: prezinta pete, urme de montaj, uzura, etc.), ne rezervam dreptul de a percepe o taxa pentru a acoperi defectele suplimentare aduse produselor.

Atentie:
Produsele ale caror defecte sunt constatate dupa o perioada de timp mai mare decat termenul de returnare, nu mai pot fi returnate. Responsabilitatea privind integritatea produselor pe durata transportului produselor retur, cade
in sarcina transportatorului.